آجیل

خواص بادام هندی برای درمان و بهبود انواع بیماری + مضرات بادام هندی

خواص بادام هندی برای درمان و بهبود بسیاری از بیماری‌ ها تایید شده است. امروزه بسیاری از خانم‌ ها، آقایان و کودکان از بادام هندی در رژیم غذایی خود استفاده می ‌کنند. اگر شما قصد خرید بادام هندی را دارید باید در مورد تمامی ویژگی‌ های این نوع بادام و همچنین مضرات آن آشنایی بیشتری به دست آورید. در این مطلب می‌ خواهیم هر یک از نکاتی که مربوط به مزیت‌ ها و مضرات بادام هندی می ‌باشد را برای شما توضیح دهیم.

فهرست مطالب

خواص بادام هندی

یکی از مهمترین خواص بادام هندی این است که برای دیابت مفید می ‌باشد. اگر شما از لاغری زیاد رنج می‌ برید و مایل هستید اضافه وزن داشته باشید می ‌توانید حجم زیادی از بادام هندی را به صورت روزانه استفاده کنید. در واقع بادام هندی برای چاقی صورت و همچنین برای کاهش چین و چروک پوست مفید است. بادام هندی برای کودکان و رشد مغز آنها بسیار عالی می ‌باشد. شما می‌توانید برای کاهش فشار خون بالا و درمان چربی خون از بادام هندی استفاده کنید. بسیاری از آقایان جهت درمان و تقویت قوای جنسی خود از بادام هندی استفاده می ‌نمایند.

 یکی دیگر از مزیت‌ های بادام هندی این است که جهت درمان کبد چرب مورد استفاده قرار خواهد گرفت. به طور کلی باید بدانید خواصی که از بادام هندی دریافت می‌ شود برای خانم‌ ها، آقایان و کودکان بسیار زیاد است. هر یک از خواص مربوط به بادام هندی در دسته‌ بندی ‌های متفاوتی قرار می‌ گیرند. اگر شما با خواص اصلی بادام هندی آشنا شوید بدون شک این بادام را در رژیم غذایی خود قرار خواهید داد.

بادام هندی در طب سنتی
بادام هندی در طب سنتی

بادام هندی در طب سنتی

مزیت‌ های بادام هندی در طب سنتی توسط بیشتر پزشکان تایید شده است. طبق تحقیقاتی که روی بادام هندی انجام شده پزشکان به این نتیجه رسیده‌ اند که این بادام دارای طبع گرم و خشک می‌ باشد. افرادی که دارای مزاج گرم می‌ باشند بهتر است که جهت مصرف کردن بادام هندی، اعتدال را رعایت کنند. به طور کلی باید بدانید که در طب سنتی به انواع خوراکی‌ هایی که دارای طبع گرم و خشک هستند اهمیت زیادی داده می‌ شود.

اگر شما از خوراکی‌ های گرم و خشک استفاده کنید به انواع بیماری ‌ها مبتلا نمی‌ شوید. بر همین اساس مصرف بادام هندی در طب سنتی مزیت زیادی دارد و بیشتر پزشکان به آن تاکید می‌ کنند. شما می ‌توانید به صورت روزانه حجم مشخص شده ‌ای از بادام هندی را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

طبع بادام هندی چیه ؟

اگر می‌ خواهید با خواص بادام هندی آشنا شوید بدون شک باید طبع آن را بشناسید. بادام هندی از جمله بادام‌ هایی است که دارای طبع گرم و خشک می‌ باشد. هر یک از انواع مغزیجاتی که طبع گرم و خشک دارند دارای مزایای بی‌ نظیری هستند. انواع مغزیجات طبع گرم برای درمان بیمار ی‌های قلبی، کبد، سرطان پوست و … مورد استفاده قرار می‌ گیرند. یکی از مهم‌ ترین نکاتی که جهت استفاده از مغزیجات طبع گرم اهمیت دارد این است که حد اعتدال را رعایت کنید. اگر شما بیش از اندازه از مغزیجات طبع گرم استفاده نمایید امکان دارد با مشکلات متفاوت مانند اسهال، استفراغ، مشکلات پوستی و … مواجه شوید. بنابراین مصرف بادام هندی باید به صورت اصولی باشد.

جدول ارزش غذایی بادام هندی جدول کار بشه

در صورتی که ارزش و خواص بادام هندی را از جهات متنوع بررسی کنید با خیال راحت می‌ توانید از آن استفاده نمایید. به طور کلی باید بدانید که بادام هندی دارای ویتامین‌ ها، پروتئین ‌ها و منابع عالی متفاوتی می ‌باشد. هر یک از ویتامین‌ ها و پروتئین‌ های بادام هندی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می ‌کنند. برخی از مهم‌ ترین ارزش‌های غذایی که مربوط به ۱۰۰ گرم بادام هندی هستند را در جدول توضیح می‌ دهیم.

چربی کل۴۴ گرم
کربوهیدرات۳۰ گرم
پروتئین۱۸ گرم
قندها۵٫۹ گرم
کربوهیدرات خالص۲۶٫۸۹ گرم
کلسیم۳۷ میلی گرم
مس۲٫۱۹ میلی گرم
آهن۶٫۶۸ میلی گرم
منیزیم۲۹۲٫۰۰ میلی گرم
فسفر۵۹۳٫۰۰ میلی گرم
پتاسیم۶۶۰٫۰۰ میلی گرم
سلنیوم۱۹٫۹۰ میکروگرم
سدیم۱۲٫۰۰ میلی گرم
روی۵٫۷۸ میلی گرم
آب۵٫۲۰ گرم 
کلسترول۰ میلی گرم
جدول ارزش غذایی بادام هندی

بادام هندی برای دیابت

خواص بادام هندی برای دیابت توسط بسیاری از پزشکانی که بیماران دیابتی را درمان می‌ کنند تایید شده است. بادام هندی دارای کلسترول پایین و قند بسیار کم است. این مسئله یکی از مهم ‌ترین مواردی است که برای بیماران دیابتی اهمیت دارد. بادام هندی می‌ تواند کمک کند تا بیماری دیابت نوع دوم درمان شود. همچنین شما برای پیشگیری از مبتلا شدن به دیابت نوع دوم می ‌توانید بادام هندی را استفاده کنید. عصاره هیدرو اتانولی که در بادام هندی وجود دارد جهت کمتر کردن قند خون و همچنین پایین آوردن مقاومت به انسولین مزیت‌ های زیادی خواهد داشت.

بادام هندی برای دیابت
بادام هندی برای دیابت

فواید بادام هندی برای قلب

مزیت ‌های بادام هندی برای قلب بی‌ شمار است. بادام هندی انواع ویتامین‌ های محلول در چربی را به راحتی جذب می‌ کند. این ویتامین‌ ها از مبتلا شدن به بیماری‌ های قلبی جلوگیری می ‌نمایند. هر یک از افرادی که مشکلات قلبی دارند برای جلوگیری از بیماری سکته قلبی باید بهترین خوراکی ‌ها را استفاده کنند. مصرف مناسب بادام هندی کمک می ‌کند تا کلسترول مضر خون از بین برود.

هر یک از افرادی که با بیماری ‌های قلبی مواجه هستند نباید کلسترول مضر در خونشان وجود داشته باشد. بر همین اساس مصرف بادام هندی برای درمان مشکلات قلبی مزیت بی‌ نظیری دارد. فواید بادام هندی برای قلب توسط بسیاری از پزشکان تایید شده است. تنها موردی که اهمیت دارد این است که باید حد اعتدال جهت استفاده از بادام هندی برای درمان بیماری قلب رعایت گردد.

بادام هندی در دوران شیمی درمانی

یکی از مهمترین خواص بادام هندی این است که سرشار از آنتی اکسیدان‌ های قوی می‌ باشد. افرادی که در دوران شیمی ‌درمانی هستند باید از بهترین خوراکی‌ ها استفاده کنند. خوراکی‌ هایی که دارای آنتی اکسیدان‌ های قوی می‌ باشند برای دوران شیمی درمانی گزینه مناسبی هستند. همچنین باید بدانید بادام هندی سرشار از منیزیم و مس می ‌باشد.

هر یک از مواد معدنی به تقویت کردن سیستم ایمنی بدن کمک خواهند کرد. مصرف مناسب بادام هندی به بیمارانی که دچار سرطان هستند و در دوران شیمی درمانی می ‌باشند توصیه می‌ گردد. بیشتر پزشکانی که دوران شیمی درمانی را برای بیماران سرطانی می ‌گذرانند استفاده از بادام هندی را برای بیماران تجویز خواهند کرد.

بادام هندی مفید برای سلامت استخوان

یکی از مهم‌ترین فواید بادام هندی این است که برای سلامت استخوان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. بادام هندی از آنجایی که دارای کلسیم؛ پتاسیم؛ منیزیم؛ آهن مس، منگنز، سلنیوم و روی است برای تقویت کردن استخوان‌ ها گزینه مفیدی می‌ باشد.

بسیاری از والدین جهت تقویت استخوان و دندان‌ های کودکان خود بادام هندی را در رژیم غذایی آنها قرار می ‌دهند. در بادام هندی فسفر وجود دارد که فسفر به بهبود عملکرد استخوان‌ها و همچنین دندان‌ها کمک زیادی خواهد کرد. سلامت استخوان‌ها با استفاده از بادام هندی تضمین می‌گردد.

بادام هندی برای سلامت دهان و دندان

یکی از مهمترین خواص بادام هندی این است که جهت سلامت دهان و دندان مورد استفاده قرار می‌گیرد. بادام هندی سرشار از فسفر است و فسفر کمک زیادی به تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها می‌کند. شما برای رشد سالم دندان‌ها و استخوان‌های کودکان خود باید بهترین خوراکی‌ها را در رژیم غذایی‌شان قرار دهید. فسفر کمک می‌کند تا سنتز پروتئین به بهترین نحو ممکن انجام شود. فسفر درون بادام هندی به جذب کربوهیدرات‌ها و همچنین حفظ سلامت سلول‌های بدن کمک زیادی خواهد کرد. بر همین اساس برای تضمین سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها استفاده از بادام هندی را به شما توصیه می‌کنیم.

بادام هندی برای کمخونی
بادام هندی برای کمخونی

بادام هندی برای کمخونی

یکی از مهمترین فواید بادام هندی این است که برای کم خونی مورد استفاده قرار می‌گیرد. بادام هندی سرشار از منیزیم، کلسیم، انواع ویتامین ‌ها، امگا ۶، امگا ۳، زینک و … است. هر یک از این مواد کمک می‌کنند تا بیماری کم خونی درمان شود.

بسیاری از متخصصانی که در زمینه تغذیه اصولی فعالیت می‌کنند به بیماران توصیه می ‌نمایند بین ۱۰ الی ۱۴ عدد باید از بادام هندی استفاده کنند. افرادی که به بیماری کم خونی مبتلا هستند مصرف بادام هندی برایشان مزیت زیادی دارد. در واقع باید بدانید مصرف بادام هندی برای خانم ‌های مبتلا به کم خونی دارای مزیت بی‌ نظیری است. اگر می خواهید بدانید آیا بادام هندی خام سمی است باید بگوییم که این باور اشتباه است و واقعیت ندارد.

بادام هندی برای کاهش وزن ( لاغری)

یکی از مهمترین خواص بادام هندی این است که برای کاهش وزن و لاغری مورد استفاده قرار می‌گیرد. از آنجایی که بادام هندی سرشار از فیبر می‌باشد مصرف آن کمک می‌کند تا اشتهای شما از بین برود. در واقع شما با کاهش اشتها و احساس سیری از خوردن غذاهای مضر جلوگیری خواهید کرد. مصرف بادام هندی به بالاتر رفتن سوخت و ساز بدن و افزایش چربی سوزی کمک می‌کند.

بادام هندی برای لاغری
بادام هندی برای لاغری

شما برای کاهش وزن می‌توانید از بادام هندی به صورت روزانه استفاده کنید. دقت داشته باشید که اگر روزانه حجم زیادی از بادام هندی را در رژیم غذایی خود قرار دهید و استفاده کنید به چاقی مبتلا می‌شوید و نمی‌توانید وزن خود را کنترل نمایید. بنابراین باید حجم مناسبی از بادام هندی را در رژیم غذایی‌تان قرار دهید.

بادام هندی برای زنان

مصرف بادام هندی برای زنان سرشار از مزایای بی‌نظیری می‌باشد. بادام هندی دارای ویتامین‌ها، منابع عالی و پروتئین‌های بی‌نظیری است. برخی از مهم‌ترین مزیت‌هایی که مربوط به مصرف بادام هندی برای خانم‌ها می‌باشند عبارت هستند از :

۱٫ بادام هندی در بارداری

مزیت‌های بادام هندی در بارداری موجب شده که بسیاری از مادران باردار از این خوراکی استفاده کنند. مصرف اندازه بادام هندی در دوران بارداری بدون خطر می‌باشد. اگر شما از مشکل اضافه وزن در دوران بارداری رنج نمی‌برید و به بادام هندی آلرژی ندارید می‌توانید از این نوع بادام استفاده کنید. بادام هندی سرشار از مواد معدنی و ویتامین است که به رشد جنین کمک می‌کنند. در صورتی که مادران باردار با اضافه وزن مواجه شده‌اند نباید حجم زیادی از بادام هندی را استفاده کنند.

بادام هندی برای زنان
بادام هندی برای زنان

۲٫ بادام هندی برای تخمدان

یکی از مهمترین خواص بادام هندی این است که برای درمان تخمدان پلی کیستیک مورد استفاده قرار می‌گیرد. بسیاری از مطالعاتی که انجام داده شده نشان می‌دهند، مصرف بادام هندی برای از بین بردن علائم سندروم تخمدان پلی کیستیک مزایای بی‌نظیری دارد. حجم تخمدان‌ها با استفاده از بادام هندی به مرور زمان کاهش می‌یابد و بیماری تخمدان‌ها از بین می‌رود.

۳٫ خواص بادام هندی در دوران پریودی

استفاده از انواع غذاهایی که غنی از منگنز هستند در دوران پریودی اهمیت زیادی دارند. یکی از مهم‌ترین مزیت‌های بادام هندی این است که به کاهش خونریزی خانم‌ها زمان پریودی کمک می‌کند. استفاده از بادام زمینی در دوران پریودی کمک می‌کند تا التهاب آنها کاهش یابد. به همین دلیل بسیاری از خانم‌هایی که در دوران پریودی خونریزی زیادی دارند می‌توانند از بادام هندی به صورت اصولی استفاده کنند.

بادام هندی برای مردان
بادام هندی برای مردان

بادام هندی برای مردان

مصرف بادام هندی برای مردان سرشار از مزایای متفاوت می‌باشد. آقایانی که می‌خواهند از بادام هندی استفاده کنند باید در مورد برخی از مهم‌ترین مزیت‌های این بادام اطلاعات کافی داشته باشند. برخی از اصلی‌ترین مزیت‌های بادام هندی برای آقایان عبارت هستند از :

۱٫ بادام هندی برای تقویت قوای جنسی

یکی از مهم‌ترین فواید بادام هندی برای آقایان این است که قوای جنسی آنها را تقویت می‌کند. در صورتی که آقایان به صورت منظم از بادام هندی استفاده کنند قدرت باروری شان افزایش می‌یابد. در واقع بیشتر آقایان به دلیل دغدغه‌های زیادی که در طول روز دارند قوای جنسی شان با مشکل مواجه می‌گردد. بر همین اساس باید از بهترین خوراکی‌ها استفاده کنند تا قدرت جنسی آنها افزایش یابد. استفاده از بادام هندی به تقویت قوای جنسی آقایان کمک زیادی خواهد کرد.

۲٫ فواید بادام هندی برای اسپرم

یکی از مهمترین خواص بادام هندی برای آقایان این است که قدرت باروری آنها را افزایش می‌دهد. مصرف منظم این آجیل موجب بالاتر رفتن تعداد اسپرم در آقایان می‌گردد. آقایانی که با مشکل باروری مواجه هستند می‌توانند از بادام هندی به صورت روزانه استفاده کنند تا مشکلات مربوط به عدم باروری را درمان نمایند.

۳٫ بادام هندی برای عضله سازی

یکی از مهم‌ترین مزیت‌ های بادام هندی برای آقایان این است که جهت عضله سازی مورد استفاده قرار می‌گیرد. بسیاری از آقایانی که دوران ورزشی سختی را می‌گذرانند باید از انواع مغزیجات با کیفیت استفاده کنند. مغزیجاتی که سرشار از پروتئین می‌باشند مهمترین مغزیجاتی هستند که آقایان باید استفاده نمایند. استفاده از بادام هندی برای آقایانی که تمرین‌های ورزشی انجام می‌دهند مزایای بی‌نظیری دارد. حجم عضلات آقایان با استفاده از بادام هندی افزایش پیدا می‌کند.

بادام هندی برای کودکان
بادام هندی برای کودکان

بادام هندی برای کودکان

خواص بادام هندی برای کودکان در دسته بندی های متنوع قرار می گیرند که عبارت هستند از :

۱٫ بادام هندی برای رشد مغز

یکی از مهمترین فواید بادام هندی این است که برای رشد مغز کودکان استفاده می‌ شود. اگر بادام هندی بدون نمک را در رژیم غذایی کودکان قرار دهید سیستم عصبی و رشد مغز کودک به بهترین نحو ممکن تنظیم می‌گردد. بادام هندی سرشار از منابع غنی مانند فیبر و روی است که این منابع به رشد سالم مغز کودکان کمک می‌کنند.

۲٫ تاثیر مصرف بادام هندی روی هوش کودک

یکی از مهمترین فواید بادام هندی برای کودکان این است که روی هوش آنها تاثیر بی‌نظیری دارد. ریبوفلاوین و همچنین ال کارنیتین که در بادام هندی وجود دارند به عملکرد مغز کودکان کمک زیادی خواهند کرد. بادام هندی برای بالاتر بردن سطح هوش کودکان گزینه بسیار مناسبی می‌باشد. همچنین برای درمان آلزایمر در سالمندان استفاده از بادام هندی توصیه می‌گردد.

بادام هندی برای سردرد و میگرن

یکی از مهمترین خواص بادام هندی این است که برای درمان سردرد و میگرن استفاده خواهد شد. اگر افراد با کمبود منیزیم مواجه شوند مشکلات زیادی مانند بالا رفتن فشار خون و سردردهای مکرر برایشان به وجود می‌آید. استفاده از بادام هندی از آنجایی که سرشار از منیزیم می‌باشد به درمان سردرد و میگرن کمک زیادی خواهد کرد.

بادام هندی برای کبد چرب
بادام هندی برای کبد چرب

بادام هندی برای کبد چرب

یکی از اصلی ‌ترین مزیت ‌های بادام هندی این است که به سم‌زدایی بدن شما کمک زیادی می‌کند. به همین دلیل بسیاری از افرادی که با مشکل کبد چرب مواجه هستند می‌توانند از بادام هندی برای کبد چرب استفاده کنند. بادام هندی دارای ترکیبات زیادی است که به تحرک سلول‌های کبد کمک می‌نماید. از آنجایی که فیبر حلال در بادام هندی وجود دارد بیماری‌های کبدی با استفاده از این نوع بادام درمان می‌شوند.

مضرات بادام هندی

اکنون که به خوبی خواص بادام هندی را شناختید باید با مضرات این بادام آشنا شوید. مضرات بادام هندی مربوط به نوع سم اوروشیول است که در بادام هندی وجود دارد. در صورتی که پوست شما با این سم برخورد کند پوستتان دچار لکه‌ های زیاد، خارش، سوزش یا التهاب خواهد شد. بنابراین شما از خریدن بادام هندی که در پوسته خاکستری قرار گرفته است باید خودداری کنید.

مغز بادام هندی مزیت‌های زیادی دارد و از آن مضرات متفاوتی دریافت نمی‌شود. البته باید بدانید اگر حجم زیادی از بادام هندی را در طول روز استفاده کنید دچار اضافه وزن، اسهال، سردردهای مکرر، حالت تهوع و … می‌شوید.

مضرات بادام هندی
مضرات بادام هندی

علائم آلرژی به بادام هندی

زمان آشنایی با مضرات بادام هندی نیاز است که علائم آلرژی به این بادام را ارزیابی کنید. برخی از مهمترین علائمی که نشان می‌دهد شما به بادام هندی حساسیت دارید عبارت هستند از :

۱٫ آبریزش بینی

یکی از مهم‌ترین علائم آلرژی به بادام هندی آبریزش بینی، خارش و سوزش در اطراف دهان می ‌باشد. از آنجایی که بسیاری از افراد به بادام هندی حساسیت دارند از خوردن آن اجتناب می‌کنند. بر همین اساس اگر شما بعد از خوردن بادام هندی متوجه خارش یا  سوزش در اطراف دهان و گلو شدید از خوردن این بادام باید خودداری کنید.

۲٫ مشکلات گوارشی

یکی دیگر از علائم آلرژی به بادام هندی این است که افراد با مشکلات گوارشی مانند درد معده، استفراغ، حالت تهوع، اسهال و … مواجه می‌ گردند. اگر شما حجم زیادی از بادام هندی را به صورت روزانه استفاده کنید با این علائم مواجه خواهید شد. بسیاری از افراد بعد از خوردن بادام هندی با واکنش‌ های پوستی مانند کهیر، تورم، تنگی نفس  یا سفتی گلو مواجه می‌شوند. شما در صورت مشاهده هر نوع از این علائم باید از خوردن بادام هندی خودداری نمایید.

بادام هندی برای زخم معده

یکی از مهمترین خواص بادام هندی این است که برای درمان زخم معده استفاده می‌شود. بادام هندی به عنوان یکی از مغزیجاتی است که سرشار از چربی‌های اشباع نشده، پروتئین و فیبر می‌باشد. برای درمان زخم معده بادام هندی را به عنوان یک مکمل عالی می‌شناسند. البته باید بدانید از بادام هندی به عنوان اصلی‌ترین مغزیجات برای درمان زخم معده نام نمی‌برند.

بادام هندی برای چاقی
بادام هندی برای چاقی

بادام هندی برای چاقی

یکی از اصلی‌ترین فواید بادام هندی این است که برای چاقی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در واقع بین انواع آجیل‌ها، بادام هندی تاثیر زیادی برای چاقی خواهد داشت. افرادی که می‌خواهند وزن خود را افزایش دهند و صورت شادابی داشته باشند می‌توانند به صورت روزانه از بادام هندی استفاده کنند. بادام هندی دارای کالری زیادی است به همین دلیل شما با استفاده مداوم از بادام هندی وزنتان بیشتر می‌شود.

بادام هندی برای پوست و مو

بسیاری از افراد به دلیل خواص بادام هندی جهت درمان مشکلات پوست و مو از این بادام استفاده می‌نمایند. بادام هندی سرشار از مس است که به تولید رنگدانه‌ های مو کمک زیادی می‌کند. در بادام هندی اسیدهای ضروری پوست و مو قرار گرفته‌اند که به تقویت کردن پوست و مو کمک می‌کنند. شما برای داشتن پوست صاف و ابریشمی می‌توانید از بادام هندی استفاده کنید.

روزانه چند عدد بادام هندی بخوریم
روزانه چند عدد بادام هندی بخوریم

روزانه چند عدد بادام هندی بخوریم ؟

این مسئله که روزانه چند عدد بادام هندی بخورید و از فواید بادام هندی استفاده کنید به نیاز بدنتان بستگی دارد. در واقع شما بر اساس بیماری که دارید می‌توانید روزانه تعداد مشخص شده‌ای از بادام هندی را در رژیم غذایی‌تان قرار دهید. بیشتر پزشکان مصرف ۱۰ الی ۱۵ عدد بادام هندی را در طول روز توصیه می‌کنند تا بدن شما با مشکلات متفاوت مواجه نشود. دقت داشته باشید که نباید روزانه تعداد زیادی بادام هندی را در رژیم غذایی‌تان قرار دهید. شما با خرید کره ی بادام هندی می توانید از مزیت های نامبرده بادام هندی، بهره مند شوید.

پرسش و پاسخ

آیا خواص بادام هندی بیشتر از مضرات آن است ؟

بله مزیت های بادام هندی نسبت به مضرات آن بیشتر است.

خواص بادام هندی برای درمان سرطان چیست ؟

فواید بادام هندی برای درمان سرطان به دلیل آنتی اکسیدان های آن می باشد.

آیا مصرف بادام هندی به صورت روزانه تجویز می شود ؟

بله ولی باید در تعداد مناسب باشد.

Related Articles

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button