آجیل

بهترین روش درمان افسردگی در منزل با بادام هندی! | آجیل منوچهری

درمان افسردگی بدون دارو با بادام هندی

برای درمان افسردگی در خانه و بدون مصرف دارو روش های مختلفی وجود دارد ک می توان مهم ترین و موثر ترین آن را داشتن یک رژیم غذایی غنی از سبزی و میوه جات و آجیل از جمله بادام هندی دانست مواد مغذی موجود در این آجیل خوشمزه میتواند با تا تاثیر روی سیستم خواب و بهبود خلق و خو در درمان خانگی و بدون داروی افسردگی موثر باشد ما در آجیل منوچهری کامل ترین و بروز ترین اطلاعات مربوط ب تاثیر بادام هندی در درمان افسردگی بدون دارو را برای شما جمع آوری کرده ایم ک در ادامه این مقاله باآن آشنا میشویم پس با ما همراه باشید.

درمان خانگی افسردگی با مصرف بادام هندی

شاید برایتان جالب باشد که شما میتوانید با خرید بادام هندی  و مصرف روزانه بادام هندی از خوردن داروهای خواب آور و آرامبخش های پر عوارض شیمیایی بی نیاز شوید زیرا یکی از خواص بادام هندی داشتن آمیو اسبد ضروری تریپتوفان می باشد ک نوسط بدن تولید نمی شود و باید ازطریق تغذیه دریافت شود این آمینوسید پیش ساز هورمون های مهمی مانند سروتونین یا همان هورمون شادی بخش و ملاتونین ک هورمون تنظیم خواب می باشد است ک این دو هورمون ناثیر بادام هندی را در درمان خانگی افسردگی ثابت می کنند.

درمان افسردگی با بادام هندی
درمان افسردگی با بادام هندی

بزرگترین تولید کنندگان و مصرف کنندگان بادام هندی در جهان

منشاء بادام هندی جنگل های استوایی اقیانوس اطلس و جنگل‌های انبوه آمازون است. در قرن شانزدهم مهاجران و کاشفان پرتغالی درخت بادام هندی را به کشورهای هند و شرق قاره آفریقا منتقل کردند و سبب گسترش روز افزون این درخت و آجیل شدند.

در کشور هند، در ابتدا این درخت را برای جلوگیری از فرسایش خاک کشت می‌کردند اما پس از گسترش روزافزون مصرف دانه‌های این درخت، کشت آن در هند گسترش زیادی یافت. در اوایل قرن بیستم میلادی کشور هند به عنوان یکی از مراکز اصلی تکثیر بادام هندی تبدیل شد و صادرات بادام هندی به کشورهای آمریکا و اروپا گسترش روز افزون یافت.

در دهه ۱۹۷۰ میلادی تکثیر درخت بادام هندی در کشورهای آفریقایی به ویژه موزامبیک و تانزائیا گسترش روز افزون یافت و در دهه ‎٩۰‏ میلادی تولید بادام هندی در اندونزی و ویتنام افزایش چشمگیری پیدا کرد. بادام هتدی در بیش از ۳۰ کشور جهان تکثیر می‌شود و سالانه بیش از دو میلیون تن بادام هنـــدی در جهان مبادله می‌گردد.

بادام هندی برای بهبود افسردگی
بادام هندی برای بهبود افسردگی

بزرگ‌ترین تولیدکنندگان بادام هندی در جهان عبارت از کشورهای ویتنام با تولید ۸۳۰ هزار تن, هند با ۴۶۰ هزار تن، برزیل با ۲۵۰ هزار تن و نیجریه و چین با تولید ۲۱۰ هزار تن می‌باشد و بزرگ‌ترین صادر کنندگان بادام هندی کشورهای هند، برزیل، نیجریه، تانزانیا و موزامبیک می‌باشند.

هند بزرگ‌ترین تولیدکننده و صادرکننده مغز بادام هنـــدی در جهان است. و بیش از ۶۵ درصد از صادرات جهان توسط کشور هند انجام می‌پذیرد و به بیش از شصت کشور جهان صادر می‌شود که از بزرگ‌ترین وارد کنندگان بادام هندی مي‌توان به کشورهای آمریکا، انگلیس، ژاپن، هلند، استرالیا، کانادا، آلمان و نیوزلند اشاره داشت و کشور آمریکا با واردات بیش از ۱۰۲ هزار تن بادام هنـــدی؛ بزرگ‌ترین واردکننده این آجیل می‌باشد. بادام هندی درختی از خانواده سماق است؛ نام علمی بادام هندی”Anacardium“ است و در زبان انگلیسی به این آجیل کاچو می گویند. این درخت در مناطق گرمسیری و مرطوب جهان پراکنش دارد.

میوه درخت بادام هندی از دو قسمت اصلی تشکیل شده است که عبارت از قسمت خوراکی و گوشتی درخت؛ که به آن سیب هندی می گویند و بخشی دیگر شامل مغز یا همان بادام هندی است. قسمت مورد استفاده میوه درخت بادام هنــدی در واقع دانه‌های کلیوی شکلی است که در انتهای میوه‌های سیبی شکل درخت بادام هندی تشکیل می‌شوند.

از سیب هندی در آمریکای لاتین نوشیدنی تهیه می‌شود و در کشور.هند از آن یک نوشیدنی به نام فنی تهیه می‌شود و معتقدند اين آب میوه برای درمان گلو درد و اسهال مفید است. این بخش میوه درخت، طعمی شیرین و بویی مطبوع دارد.و به علت تخمیر زیاد و فاسد شدن سریح قابل عرضه به بازار مصرف نیست.

آیا بادام هندی برای افسردگی مفید است؟

در هر یک صد گرم از دانه‌های بادام هنـــدی بیش از ۵۵۳ کیلوکالری انرژی وجود دارد؛ بادام هندی منبعی غنی از کربوهیدرات‌ها،  قندها، فیبر، چربی، پروتئین، ویتامین‌های گروه B ویتامین C ،کلسیم، فسفر، پتاسیم ، سدیم، روی و چربی‌های (شامل ۵۴% چربی غیر اشباع مونو، %۱۸ چربی اشباع نشده و %۱۶ چربی‌های اشباع نشده) مورد نیاز بدن و اسیدهای پالمتیک و اسید استئاریک است.

بادام هندی و افسردگی
بادام هندی و افسردگی

بادام هندی بدلیل دارا بودن مقادیر زیادی از اسید های چرب مفید باعث بهبود عملکرد مغز و حافظه میشود  این دانه شگفت انگیز همچنین دارای سطح بالایی از منزیم است  ک از افسردگی و خستگی مزمن جلوگیری می کند بادام هندی همچنین ترشح هورمون دوپامین یا لذت و ملانین را تحریک میکند بنابراین خوردن بادام هندی برای درمان افسردگی بسیار مفید است.

خواص بادام هندی برای درمان افسردگی و …

  • دانه‌های بادام هنــدی منبع خوبی از مواد معدنی و مورد نیاز بدن است که از جمله اين مواد می‌توان به منیزیم اشاره داشت که این ماده معدنی سبب تقویت استخوان‌ها و افزایش فعالیت آنزیم‌های بدن می‌شود.
  • کلسیم یک ماده ضروری و مفید در تشکیل استخوان‌های قوی در بدن است و منیزیم.یک ماده مفید و حیاتی برای استخوان‌ها محسوب می‌شود و بیش از دو سوم منیزیم بدن در استخوان‌ها وجود دارد. منيزیم سبب افزایش رشد استخوان‌ها در بدن.می‌شود و با ایجاد تعادل در بافت‌های استخوانی بدن به تنظیم اعصاب و کشش ماهیچه‌ها کمک می‌کند.
  • در سلول‌های عصبی منیزیم با جلوگیری از ورود ناگهانی کلسیم به سلول‌های عصبی، سبب آرام شدن رگ‌های خونی و ماهیچه‌های مفاصل بدن می‌شود؛ کمبود منيزیم در سلول‌های بدن سبب افزایش ناگهانی سطح کلسیم بدن شده و سبب بروز فشار خون بالاء اسپاسم های عضلانی.
  • سردردهای میگرنی. تنش و درد و خستگی مزمن در بدن می‌شود؛ مطالعات نشان می‌دهد.که مصرف منيزیم سبب کاهش بروز علایم و حملات میگرنی، کاهش فشارخون و کاهش بروز حملات قلبی. کاهش اختلالات خواب در بانوان و شدت بیماری آسم می‌شود.
آیا بادام هندی برای افسردگی مفید است
آیا بادام هندی برای افسردگی مفید است
  • مصرف یک فنجان بادام هنـــدی بیش از %۲۵ نیاز روزانه به منیزیم را تأمین می‌کند. بادام هنـــدی سرشار از منیزیم است که این ماده معدنی با ترکیب کلسیم سبب حفظ عضلات و استخوان‌های بدن می‌شود. بادام هندی منبعی غنی از ماده معدنی مس است.
  • مس یکی از اجزای اصلی در فرایند تولید آنزیم‌ها در بدن محسوب می‌شود. مصرف بادام هنـــدی سبب آزاد شدن آنزیم تیروسیناس و تبدیل آن به تیروزین و ملانین در موها شده و سبب حفظ و افزايش رنگدانه های مو می‌گردد؛ در واکنش  و تولید انواع آنزیم‌ها در بدن، مس نقشی اساسی و مهم دارد؛ در بسیاری از فرآیندهای فیزیولوژیکی بدن مانند جذب و استفاده از آهن، حذف رادیکال‌های آزاده رشد استخوان‌ها و بافت‌های بدن و تولید رنگدانه های ملانونین پوست و مو، مس نقشی مهم و اساسی دارد.
  • بسیاری از مشکلات اساسی بدن مانند کمخونی ناشی از فقر آهن، خونریزی‌های داخلی، پوکی استخوان، بروز آرتربت روماتوئید، اختلالات مغزی, افزايش کلسترول بد (LDL) خون، ضربان نامنظم قلب و افزایش عفونت‌های بدن بر اثر کمبود مس در بدن بروز می‌کنند؛ مصرف تنها یک فنجان بادام هندی بیش از %۴۰ نیاز روزنه بدن به مس را تأمین می‌کند.
  • بادام هندی نسبت به سایر مغزها و آجیل‌ها چریی‌های اشباع شده کمتری دارد و بیش از %۷۵ چربی‌های بادام هـــندی را اسیدهای چرب مونو تشکیل می‌دهد که اين میزان برابر اسیدهای چرب روغن زیتون است که سبب افزايش سلامتی قلب و عروق می‌شود. مطالعات نشان داده است که اسیدهای چرب مونو و اسید اولتیک سبب کاهش بروز بیماری‌های قلبی در افراد دیابتی می‌شود.
  • دانه‌های بادام هندی محتوی ماده‌ای شیمیایی با نام L-آرژنین است که این ماده سبب افزايش و بهبود گردش خون. جلوگیری از مسدود شدن رگ‌ها و بروز بیماری عروق کرونر. کاهش فشارخون و افزايش عملکرد و قدرت سیستم دفاعی بدن می‌شود. بادام هنــدی.منبعی خوب از آهن است.که بخش مهمی از هموگلوبین خون را تشکیل داده و یک ماده ضروری برای خونسازی در بدن می‌باشد.
بادام هندی برای درمان افسردگی
بادام هندی برای درمان افسردگی
  • مطالعات زیادی نشان دهنده کاهش بروز سنگ‌های کیسه صفرا بر اثر مصرف بادام هندی است. بادام هندی سبب تقویت بدن شده و فاقد کلسترول است. بادام هنـــدی محتوی چربی‌های اشباع شده سالم است.
  • که به سلامتی قلب و عروق کمک می‌کند و سطح تریگلیسرید خون را کاهش می‌دهد. بادام هندی سرشار از مواد آنتی اکسیدانی است که سبب کاهش بروز بیماری سرطان در بدن می‌شود. بادام هنـــدی محتوی ترکیباتی با نام فلاونوبیدها است.که این ترکیبات از گسترش و پیشرفت سلول‌های سرطانی در بدن پیشگیری می‌کند.
  • روغن موجود در بادام هنـــدی از نوع چربی‌های اشباع نشده و مانند روغن زیتون است.که برای حفظ سلامتی رگ‌ها و قلب بسیار مفید می‌باشد و مصرف آن سبب کاهش سطح تریگلیسیرید خون شده و منیزیم موجود در.بادام هنــــدی میزان فشار خون را در بدن کاهش داده و از بروز حملات قلبی پیشگیری می‌کند.
  • در هند اعتقاد بر این است که چون شکل بادام هندی مانند یک لبخند است.می‌تواند در درمان افسردگی برای بدن مفید باشد. امروزه اثبات شده است که.مصرف بادام هنــــدی سبب افزایش روحیه و تثبیت افکار در مغز شده و از بروز افسردگی پیشگیری می‌کند. چند عدد دانه بادام هندی برای درمان و پیشگیری از افسردگی مفید است.
  • با مصرف چند عدد بادام هنـــدی در بدن یک تا.دو هزارم میلیگرم اسید آمینه تریپتوفان تولید می‌شود که از بروز افسردگی پیشگیری می‌کند. بادام هنــدی محتوی اسید آمینه تریپتوفان است که اين ماده در تولید سروتونین در مغز نقشی اساسی.دارد و سبب کاهش بروز علایم افسردگی می‌شود. بادام هنـــدی سرشار از فیبر غذایی است که سبب کاهش کلسترول و افزايش سلامتی دستگاه گوارش می‌شود.
  • مصرف چند عدد بادام هندی سبب احساس سیری شده و از پرخوری جلوگیری می‌کند. اکثر مردم دوست دارند.آجیل‌هایی مانند بادام هندی را میل کنند ولی از ترس افزايش وزن از مصرف بادام هندی خودداری می‌کنند. مطالعات نشان می‌دهد در افرادی.که به طور متوسط هفته‌ای.دو بار بدام هندی را میل کرد‌اند در برابر کسانی که اصلاً از آجیل‌ها استفاده نمی‌کنند.
  • احتمال کمتری در افزایش وزن و بروز اضافه وزن وجود دارد. تحقیقات نشان داده است .که مصرف بادام هندی سبب کاهش باکتری‌های بیماریزای دهان و دندان شده و سبب حفظ سلامتی دندان‌ها و لنه می‌شود. بادام هندی را می‌توانید به شکل خام يا بو داده و يا در مخلوطی از سایر آجیل‌ها مصرف کنید. در تایلند در پخت میگو بادام هــندی ریحان و لوبیا سبز را مخلوط کرده و مصرف می‌کنند.
روش های درمان افسردگی با آجیل
روش های درمان افسردگی با آجیل

بادام هندی و افسردگی

ازجمله خواص مهم بادام هندی برای درمان افسردگی میتوان به مواد مغذی پر شمار موجود درآن اشاره کرد ک با تقویت سیستم اعصاب و مغز علاعم انواع بیماری های روحی و بی حالی و خستگی های ناشی از کمبود ویتامین ها ومواد معدنی را جبران کرده و باعث شادابی و نشاط فرد میشود.

شما میتوانید با مراجعه به فروشگاه اینترنتی آجیل منوچهری اقدام به خرید بادام هندی خام و بادام هندی نمکی نمایید و بهترین کیفیت بادام هندی موجود در بازار ایران را در منزل خود تحویل بگیرید.

منبع
hher24.comonegreenplanet.org
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا