خشکبار

عوارض مصرف بیش از حد گردو چیست؟

عوارض گردو

عوارض گردو ، در حد خارج از اعتدال مورد بحث ما در این مقاله می باشد، قطعا هر انسانی گردو را در برناهمه غذایی خود گنجانده و با طعم فوق العاده ی گردو آشنایی دارد. اگه بخواهیم تصویری از مغز گردو به شما دهیم، دانه ی درخت گردو با میوه ای گوشتی و به شکل مغز انسان است که لایه ای بیرونی آن به رنگ سبز، چرمی و براق است. حتما شما هم در زمان خرید گردو انواع گردو را دیده اید.

اگر چه درخت گردو در سراسر جهان گسرانیده شده و انواع گوناگونی وجود دارد. ولی اگر بخواهیم چند نمونه ی معروف انواع گردوی موجود در بازار ایران را نام ببریم عبارتند از : گردو آمریکایی ، گردو تویسرکان ، خرید گردو پوست کاغذی ، گردو ایرانی و … نام برد.

تمام مواد غذایی مفید ک مصرف آن برای بدن ضروری می باشد در صورت استفاده بیش از حد می تواند عارضه ایجاد کرده و ب سلامت فرد آسیب بزند. عوارض گردو نیز می تواند فواید آن را دقیقا برعکس در بدن اعمال کند. به عنوان مثال فیبر موجود در گردو می تواند در صورت مصرف زیاد باعث افزایش وزن . نفخ . اسهال و… شوند.موارد دیگر میتوان ب افزایش وزن خطر ابتلا ب کبد چرب جوش صورت و بدن و آلرژی از عوارض گردو اشاره کرد.

زمانی که گردو رسیده شود، پوست سبز آن باز می شود و پوستی سخت و محکم و به شکل چوب نمایان می شود. این دانه ی خوشمزه بیش از چند هزار سال است که شناخته شده و مورد استفاده تمام مردم قرار می گیرد. استفاده ی متعادل از این مغز پر خاصیت برای بدن مفید بوده و موجب تقویت جسم و ذهن خواهد شد. اما مصرف بی رویه ی گردو با عوارض بسیاری همراه خواهد بود که در این مقاله درباره آن توضیح خواهیم داد.

حساسیت به گردو
حساسیت به گردو

حساسیت به گردو

واکنش های آلرژیک، اغلب با مصرف بیش از حد آجیل همراه است. برخی از افراد ممکن است واکنش های آلرژیک خفیف داشته باشند؛ در حالی که آلرژی به گردو می تواند برای دیگران بسیار سخت و ناخوشایند باشد.

عوارض گردو می تواند باعث ایجاد تورم گلو و زبان شود. افرادی که از آلرژی به گردو رنج می برند نیز می توانند به مشکلات شدیدی دچار شوند. این افراد ممکن است تورم گلو، زبان و حتی ریه ها را تجربه کنند. این علائم تنفس را دشوار می کند و حتی می تواند منجر به مرگ شود. بنابراین خیلی مراقب باشید! اگر بعد از خوردن گردو دچار واکنش های آلرژیک شدید، مصرف آن را قطع کنید و با پزشک خود مشورت کنید.

آیا گردو برای آسم ضرر دارد؟

یکی از مهم‌ترین مضرات گردو برای کودکان و بزرگسالان این است که افراد مبتلا به بیماری آسم را دچار حساسیت‌های بیشتر می‌کند. افرادی که دچار بیماری آسم هستند باید حجم مناسبی از گردو را به صورت روزانه استفاده کنند. حساسیت‌های با استفاده از حجم زیاد گردو شدت پیدا خواهد کرد.

آیا گردو برای آسم مضر است؟
آیا گردو برای آسم مضر است؟

بگذارید خیالتان را راحت کنم مصرف گردو ب هیچ عنوان باعث آسم نمیشود ، اما چون مصرف گردو در بعضی از افراد سبب واکنش های آلرژیک و مشکلات تنفسی میشود میتوان روی تشدید بیماری آسم در افراد مبتلا موثر باشدبحرحال هیچ ارتباطی بین مصرف گردو و ابتلا به آسم تاکنون پیدا نشده.

حملات آسم ممکن است با گردو رخ دهد.اگر دچار آسم هستید و به گردو حساسیت دارید، در حد امکان از مصرف گردو خودداری کنید؛ زیرا ممکن است که مصرف آن آسم شما را تحریک کند و شما را دچار حمله های شدید تنفسی و حتی خفگی کند.

تاثیر مصرف گردو برای مشکلات گوارشی

گردو می تواند باعث اسهال شود. مانند سایر آجیل ها، گردو نیز یک آلرژن است. مصرف گردو می تواند انواع مختلفی از عوارض گوارشی را در بدن ایجاد کند.

اگر بعد از خوردن گردو دچار اسهال و سایر مشکلات گوارشی می شوید، وقت آن رسیده که با میان وعده مورد علاقه خود خداحافظی کنید یا پیش از اینکه دوباره آن را بخورید با پزشک خود مشورت کنید؛ زیرا مداخله به موقع پزشک، می تواند از عوارض گردو جلوگیری کند.حالت تهوع، خارش، تورم و..

گردوها، حاوی آنتی بادی هایی هستند که گلبول های سفید خون را برای تولید هیستامین در بدن تحریک می کنند. این هیستامین ها باعث ایجاد واکنش های آلرژیک مانند حالت تهوع، درد معده، کهیر، خارش، تورم صورت، قرمزی چشم، برافروختگی پوست و آبریزش بینی می شوند که شرایط ناخوشایندی را برای افراد به وجود می آورد.گردو برای بارداری و شیردهی مناسب است.

آجیل به عنوان یک ماده آلرژی زا در دسته «بی خطر» برای زنان باردار و شیرده قرار دارد. البته تا زمانی بی خطر است که مصرف آن در حد اعتدال و با نظر پزشک باشد.

آنتی اکسیدان های موجود در گردو از جنین در برابر آسیب رادیکالهای آزاد محافظت می کند. همچنین، اسید چرب امگا ۳ و اسید فولیک موجود در گردو باعث رشد مغز جنین می شود و اسید فولیک، خطر نقص لوله عصبی مانند اسپینا بیفیدا را کاهش می دهد.

گردو سطح قند خون را تنظیم می کند و خطر ابتلا به دیابت بارداری که اغلب در هفته های ۲۴ تا ۲۸ بارداری تجربه می شود را کاهش می دهد. اما آلرژن های موجود در گردو ممکن است در بسیاری از خانم های باردار ایجاد حساسیت کند؛ بنابراین اگر باردار هستید یا در دوران شیردهی به سر می برید، سعی کنید از خوردن گردوی زیاد خودداری کنید و پیش از مصرف گردو با پزشک خود مشورت کنید.

بیماری های پوستی و گردو

با اینکه ثابت شده است که ترکیبات و ویتامین های موجود در گردو موجب شادابی و طراوت پوست می شود، اما زیاده روی در مصرف آن می تواند اثراتی کاملا برعکس را به همراه داشته باشد. از عوارض گردو میتوان به چرب شدن پوست شده و در نتیجه ایجاد جوش و آکنه کرده ومنجر ب  باز شدن منافذ پوست می شود ک علاوه بر تاثیر زیاد آن روی زیبایی و اعتماد بنفس میتواند ایجاد عفونت هایی پوستی و اگزما کند عوارض گردو روی پوست کاملا مشهود بوده و در زمان کوتاهی فرد را درگیر میکند.

اگرگردو هر روز با پوست لب تماس داشته باشد، می تواند منجر به سرطان لب شود؛ زیرا حاوی ماده شیمیایی به نام ژوگلون است. البته این یک عارضه جانبی نادر است که به ندرت و پس از استفاده طولانی مدت از گردو رخ می دهد.

تاثیر گردو بر آکنه ها و زخم 

با اینکه گردو دارای ترکیباتی ضد التهابی است و به درمان التهاب بدن کمک می کند، اما استفاده نادرست از آن باعث تشدید زخم ها می شود. برای مثال در برخی از افراد استفاده از محصولاتی مانند لایه بردارها، پاک کننده ها و محصولات آرایشی که دارای روغن یا عصاره برگ گردو هستند و به صورت موضعی روی پوست استفاده می شوند، می توانند باعث آکنه، اگزما، زخم و سایر عفونت های پوستی شوند. آنها همچنین می توانند باعث تعریق بیش از حد دست ها و پاها شوند که بسیار ناخوشایند است.

ارتباط مصرف گردو  با بیماری های کبدی

گردو یک آجیل بسیار خوشمزه و مقوی است که از چربی و کالری بسیار بالایی برخوردار است. مصرف متعادل گردو برای بدن مفید و مصرف بی رویه ی آن سم است.

از آنجایی که کبد تمام آنچه را که ما می خوریم تصفیه می کند، چربی های گردو را نیز به خود جذب کرده و دچار چربی می شود؛ به عبارتی ممکن است که افراد را دچار بیماری کبد چرب کند.

خوردن گردو  و چاقی و افزایش وزن

همانطور که در بالاتر ذکر کردیم، گردو جزو دسته خشکباری است که از بالاترین کالری، مواد مغذی، مواد معدنی و ویتامین ها برخوردار است. مصرف متعادل آن می تواند به معده احساس سیری داده و از اشتهای کاذب جلوگیری کند و منجر به  کاهش وزن شود. اما مصرف بی رویه ی آن به دلیل چربی و کالری بالایی که دارد، نتیجه ای عکس خواهد داشت و منجر به اضافه وزن و چاقی خواهد شد.

مضرات گردو
مضرات گردو

مضرات گردو

اگر می‌خواهید اقدام به خرید گردو نمایید باید مضرات گردو را بدانید. برخی از مهمترین مضرات استفاده بیش از اندازه گردو عبارت هستند از :

۱٫ افزایش وزن


یکی از مهم ‌ترین استفاده بیش از اندازه گردو، افزایش وزن و چاقی می‌باشد. از آنجایی که میزان چربی زیادی  در گردو وجود دارد اگر شما حجم زیادی از آن را استفاده کنید دچار اضافه وزن خواهید شد.

۲٫ مشکلات گوارشی

 یکی دیگر از خطرات استفاده از گردو بیش از اندازه این است که با مشکلات گوارشی مواجه می‌گردید. افرادی که حجم زیادی از گردو را به صورت روزانه میل می‌کنند دچار درد در قسمت معده می‌ شوند.

۳٫ به وجود آمدن آلرژی

 یکی دیگر از مضرات گردو این است که برخی از افراد به آن آلرژی دارند. حجم زیاد گردو موجب آلرژی در بدن می‌شود. در واقع اگر شما مقدار زیادی از گردو را در رژیم غذایی خود قرار دهید امکان دارد با جوش‌ های زیادی در پوست خود مواجه شوید. برخی از افراد با استفاده بیش از اندازه گردو دچار سرطان‌های پوستی شده‌اند.

۴٫ تورم در گلو

یکی دیگر از خطرات استفاده بیش از اندازه گردو این است که با تورم در گلو و مشکلات کبدی مواجه می‌شوید. وضعیت زخم‌ها با مصرف بیش از  اندازه گردو تشدید پیدا می‌کند و زخم‌های دهانی افزایش می‌یابند. شما برای رفع مشکلات کبدی باید حجم مناسبی از گردو را مورد استفاده قرار دهید.

آلرژی به گردو

آلرژی به گردو در صورتی به وجود می ‌آید که شما حجم زیادی از آن را استفاده نمایید. یکی از مهمترین مضرات گردو که مربوط به آلرژی آن است، تنگی نفس تورم در گلو می‌باشد. در واقع بیشتر افراد آلرژی به گردو را از طریق تنگی نفس یا جوش‌های روی پوست متوجه می‌شوند.

عوارض مصرف زیاد گردو
عوارض مصرف زیاد گردو

عوارض مصرف زیاد گردو

همانطور که با مضرات گردو آشنا شدید باید علائم حساسیت به گردو را بشناسید. برخی از مهم‌ترین علائمی که مربوط به حساسیت گردو هستند عبارتند از :

۱٫ جوش های پوستی

 یکی از مهم‌ترین علائم حساسیت گردو، به وجود آمدن جوش‌های پوستی می‌باشد. جوش‌های پوستی ریز و درشت روی صورت و بدن شما به وجود می‌آید که در برخی از موارد شدت جوش‌ها افزایش پیدا خواهد کرد.

۲٫ خارش گلو

یکی دیگر از علائم حساسیت به گردو خارش گلو می‌باشد. افرادی که حجم زیادی از گردو را به صورت روزانه استفاده می‌کنند دچار تورم و خارش گلو خواهند شد.

۳٫ اضافه وزن

 یکی دیگر از علائم حساسیت به گردو اضافه وزن است. اگر چربی زیادی وارد بدن شما شود شما دچار اضافه وزن خواهید شد.

آیا گردو حساسیت زاست ؟

بسیاری از افراد بین مضرات گردو، حساسیت زا بودن آن را به عنوان مهم‌ترین مضرات می‌شناسند. به طور کلی باید بدانید اگر شما حجم زیادی از گردو را به صورت روزانه استفاده کنید برایتان حساسیت خواهد داشت. در غیر این صورت استفاده از گردو حساسیت زا نیست.

فواید گردو

  • گردو منبع خوبی از هورمون ملاتونین خواب است که به دلیل اثر آنتی اکسیدانی می تواند از بیماری هایی مانند سرطان جلوگیری کند. این آجیل، همچنین سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است که تاثیر مثبتی بر سلامت قلب ما دارد.
  • گردو همچنین حاوی مقادیر زیادی ویتامین B6 است که تمرکز ما را بهبود می بخشد و می تواند از ما در برابر خستگی و عصبی شدن محافظت کند. از آنجایی که این آجیل دارای مقدار بالایی از روی است، سیستم ایمنی بدن ما را تقویت می کند.
  • گردو در مقایسه با سایر آجیل ها، دارای بالاترین میزان آلفا لینولنیک اسید است.
  • گردو یک اسید چرب امگا ۳ است که از سلول های ارگانیسم شما در برابر حمله رادیکال های مضر اکسیژن (رادیکال های آزاد) محافظت می کند و خطر ابتلا به اختلالات عروقی یا سرطان را کاهش می دهد.
  • آنها رگ های خونی شما را الاستیک نگه می دارند و فشار خون را کاهش می دهند.
  • اسیدهای چرب تک و چند غیر اشباع به طور مثبت بر قلب و گردش خون تاثیر می گذارد. آنها جریان خون را بهبود می بخشند و با فشار خون بالا مقابله می کنند.
  • گردو می تواند سطح کلسترول بد LDL را در بدن شما کاهش دهد.
  • محتوای بالای فیبرهای غذایی، منیزیم معدنی و اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه، خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.
  • گردو می تواند از دیابت نوع ۲ پیشگیری کند.
  • گردو می تواند خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش دهد.
  • کلسیم موجود در آن استخوان ها را تقویت کرده و از پوکی استخوان جلوگیری می کنند.

جدول ارزش غذایی گردو

ارزش غذاییمقداردر ۱۰۰گرم
انرژی۶۵۴کیلوکالری
کربوهیدرات۱۳/۷۱گرم
نشاسته۰/۰۶گرم
قند۲/۶۱گرم
فیبر خوراکی۶/۷گرم
کل چربی۶۵/۲۱گرم
چربی اشباع۶/۱۲۶گرم
چربی‌تک سیرنشده۸/۹۳۳گرم
چربی‌ چند سیرنشده۴۷/۱۷۴گرم
پروتئین۱۵/۲۳گرم
ویتامین ب۲۰/۳۴۱میلی گرم
ویتامین ب۶۰/ ۵۷۰میلی گرم
ویتامین ب ۱۲۹۸میکروگرم
ویتامین ب ۵۱/۱۲۵میلی گرم
ویتامین ب ۹۰/۵۳۷میلی گرم
ویتامین E۱/۳میلی گرم
ویتامین K۰/۷میلی گرم
منگنز۱۵۸میلی گرم
سدیم۴۴۱میلی گرم
پتاسیم۳۴۶میلی گرم
فسفر۳/۴۱۴میلی گرم
روی۲میلی گرم
نیاسین۰/۱۵میلی گرم
آب۴/۰۷ گرم
آهن۹۸میلی گرم
منیزیم۲/۹۱میلی گرم
کلسیم۹۸میلی گرم
جدول ارزش غذایی گردو

مصرف چه تعداد گردو در روز طبیعی است؟

گردو به دلیل فواید بی شمارش به عنوان یک خوردنی سالم برای انسان شناخته شده است و غذایی است که افراد در هر سنی عاشق مصرف آن هستند.

میزان مصرف گردو در روز
میزان مصرف گردو در روز

بنابراین، متخصصان برای افرادی که شرایط جسمی نرمالی دارند و به گردو حساسیت خاصی ندارند، خوردن ۴ تا ۵ عدد گردو در روز را توصیه می کنند. وقتی عادت کنید روزانه به مقدار توصیه شده از این آجیل بخورید، ناخواسته احتمال ابتلا به بسیاری از بیماری ها را از بین خواهید برد. البته باید دقت داشته باشید که باید اطلاعات کاملی از عوارض مصرف زیاد گردو داشته باشید.

مصرف زیاد گردو

مضرات استفاده زیاد گردو موجب شده است که بیشتر افراد حجم مناسبی از گردو را در رژیم غذایی خود قرار دهند. همانطوری که توضیح دادیم اگر شما از حجم زیاد گردو به صورت روزانه استفاده کنید دچار مشکلات پوستی، افزایش وزن، مشکلات گوارشی، تورم گلو، افزایش شدت زخم و … می‌شوید. بر همین اساس باید مضرات استفاده زیاد گردو را بدانید و به صورت اصولی از این آجیل استفاده نمایید.

مصرف زیاد گردو
مصرف زیاد گردو

مصرف زیاد گردو باعث چه بیماری می شود ؟

یکی از مهمترین مضرات گردو این است که موجب بیماری‌های متفاوت می‌شود. در واقع باید بدانید استفاده بیش از اندازه گردو موجب به وجود آمدن بیماری‌های گوناگون خواهد شد. بیماری کبد چرب یکی از مهم‌ترین بیماری‌هایی است که در صورت استفاده زیاد گردو به وجود می‌آید. یکی دیگر از بیماری‌هایی که در صورت استفاده بیش از اندازه گردو برای افراد به وجود می‌آید سرطان پوست است. بیشتر افرادی که حجم زیادی از گردو را به صورت روزانه استفاده می‌کنند با مشکلات پوستی و سرطان‌های پوستی مواجه خواهند شد. بیماری گوارشی به عنوان بیماری دیگری شناخته می‌شود که در صورت استفاده بیش از اندازه گردو به وجود می‌آید.

نتیجه گیری

گردو یک آجیل مقوی و سرشار از خاصیت است که مصرف متعادل آن موجب سلامتی و تقویت قوای جسمی و ذهنی در افراد می شود و مصرف بی رویه ی آن با عوارضی ناخوشایند و گاهی خطرناک برای افراد همراه است.

اگر به دنبال حفظ سلامت جسم و ذهن خود هستید، مصرف گردوی تازه و سالم را فراموش نکنید! آجیل منوچهری با تهیه و تامین انواع خشکبار مرغوب، میزبان شما برای خرید گرد پوست کاغذی و مغز انواع گردو سالم و بهداشتی با قیمت های مقرون به صرفه می باشد.

سوالات متداول

آیا می توانید گردو تلخ بخورید؟

خیر. مصرف آنها مضر است و در صورت لزوم آن را از دهان خارج کنید.

گردو را چگونه خشک کنیم ؟

گردوها را در جعبه های میوه قدیمی یا روزنامه، به صورت تک لایه و با فاصله زیاد از بین آنها پخش کنید. آجیل ها را برای حدود چهار هفته خشک کنید و هر دو روز یکبار بچرخانید.

بهترین راه خشک کردن گردو چیست؟

برای انجام این کار ابتدا آنها را تمیز کرده و سپس به مدت چند هفته در مکانی مطبوع خشک می کنند. اگر به درستی نگهداری شوند، چندین ماه سالم می مانند.

چگونه می توان گردو را منجمد کرد؟

انجماد گردوی تازه برداشت شده، ساده و بسیار سودمند است. از آنجایی که گردو حاوی مقدار زیادی چربی است، می تواند به سرعت فاسد شود. آجیل هایی که در فریزر نگهداری می شوند پس از یخ زدایی همیشه تازه هستند.

منبع
uhhospitals.orgstylecraze.com
نوشته های مشابه
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا